Stránky

neděle 19. října 2014

Hejtseznam, díl druhý.

Za posledních pár měsíců se můj hejtseznam nenáviděných slov slušně rozrostl. Štěstím se tetelím a zářím na všechny strany pokaždý, když někdo nevědomky přijde s novým, dosud nezaznamenaným exemplářem.


komp
šášula
zduř
prašule
čučet
cinknout kámošce
jůtůčko
trendy (příd. jm.)
ať si nenabiješ kokosek
moříčko
vyletněný
koncík zadáčo
nobrou nocku
líbnutí


14 komentářů:

  1. Zajimave, ani jedno z nich nepouzivam, ale verim, ze to cloveka muze vytocit na maximum (mimochodem se omlouvam, ze pisi bez diakritiky, ale francouzska klavesnice je nemozna:-D) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  2. S husinou sem čučela na komp estli tam na mě nečučí nějaký trendy slovíčko co náhodou neznám. No musila sem z toho vypnout jůtůčko kde mi zněly vyletněný songy. Dokonce sem i cinkla kámošce (ale ne tý, co mi dluží prašule, tý druhý). No čučeli sme tadyhle na to jakože fakt mega moc. Ať si nenabiješ kokosek. jakej hejtseznam normálně používaný cool slova ne? Nevíš co je cool asi. Zduř kámo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne, teď vážně. On skutečně existuje chodící, dýchající a myslící tvor používající slova jako "nobrou nocku, jůtůčko, vyletněný a líbnutí"? Souhlasím, že všechna uvedená slova mi hrnou slzy do očí, ale nad těmito mi zůstává rozum stát. Ale tak já nikdy nebyla moc cool. A už vůbec ne trendy. :(

      Vymazat
    2. Haha.<3
      Btw, nockou se můžeš pokochat třeba tady.
      https://www.facebook.com/konejsounejj/photos/a.551511098199134.147975.551505428199701/964269926923247/?type=1
      (a líbnutí jsem použila v minulým článku, ehm)

      Vymazat
  3. Za kokosek bych zabila! A vůbec zdrobněliny jsou zase na mém hejtseznamu, co mě dostává, je, když ženská kecá, kecá, a najednou vykřikne: "A víte co udělal ten můj manža?" To bych kroutila krky bez slitování.

    OdpovědětVymazat
  4. jeste ti tam chybi posusnanicko a clovicek:) A taky nemusim slovo borec, ale neosypu se, kdyz ho slysim..Jinak se pod tvuj vyber muzu podepsat...J.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja napríklad z najhlbšej hĺbky mojej duše neznášam slovo těhulka a v slovenčine tehuľka. Jednak je to strašne nechutné a tiež mi to pripomína slovo snehuľa alebo tak nejak. Jo a ešte som počula minule slovné spojenie "drandit na kolobrndě" a z toho mi tiež bolo tak nedobre na duši (a a na uši)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, z těhulky mi taky vstávaj vlasy hrůzou na hlavě.
      Drandění na kolobrndě je celkem ňuňu. :))

      Vymazat
    2. Ako ono na tom nie je nič také tragické, ale ten tón, akým to tá pani hovorila, ten tón...
      Už budem mať voči tomu asi navždy predsudky :D

      Vymazat
  6. cha tyhle seznamy taky dělám! nesnáším třeba "mičuda" "trsat" a "konzík" :D ale pak sou i takový slova který jsou děsný ale furt je někdo schválně řiká až jsou najednou normální - takhle třeba používáme "fejsíčko" a "potížky" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, taky mám slova, který jsou nechutný, ale přitom je strašně ráda (často právě kvůli tomu) používám. Třeba "srazík", ten je top.

      Vymazat

Díky za každý komentář!