Stránky

neděle 12. ledna 2014

Vlastoručně.

Je mi líto. I přes všechny ironickosarkastický řečičky jsem stejně pořád ještě notně patetická holka. Dokola se dívám na Notting Hill a Love Actually (jo, společnej jmenovatel Hugh Grant totiž), mám růžovoučkej obal na mobil, vzdychám nad fotkama mopsíků, vedu si deník a čas od času sepisuju dlouhosáhlé klišoidní seznamy toho, co mám ráda. Protože pak si ty milý věci dokážu užít ještě víc. Je mi líto.




10 komentářů:

  1. Je dobrý mít přehled o tom, co má člověk rád. Občas si díku tomu uvědomí, jak moc toho vlastně je a jak moc to počtem převyšuje věci, co rád nemá.

    OdpovědětVymazat
  2. je to naozaj krásne napísané!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. To je krásné! :))

    Na mém blogu probíhá giveaway o poukaz v hodnotě 500Kč. http://krolling-done.blogspot.cz/2014/01/giveaway-o-poukaz-v-hodnote-500kc-na.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mám rada tvoje písané z! A všetko čo máš rada aj ty (teda okrem toho sbskára a tenisiek) čo je celkom zvláštne kedže sú to dosť špecifické veci :D

    OdpovědětVymazat
  5. mne pripadajú takéto maličkosti hrozne milé a také svojské. je to príjemné čítať to následne o pár rokov,.

    OdpovědětVymazat
  6. "Nikdy nevyplivuj pecky od melounu, nikdy." - tahle věta z minulého příspěvku mě zabila! :D Já je pečlivě chroustám a polykám.
    /a děkuju!))

    OdpovědětVymazat
  7. Asi se budu opakovat po všech přede mnou, ale máš fakt zajímavý rukopis. Líbí se mi, že píšeš perem, taky píšu perem, pera jsou totiž na psaní nejlepší, člověk si připadá tak nějak...že doopravdy píše, když píše inkoustem, nevím.
    Měj se krásně a měj ráda všecky ty věci, co o nich píšeš, jsou dost super už tak samy o sobě, ale klidně měj ráda ještě i další :)

    OdpovědětVymazat
  8. ahoj! narazila jsem na tvůj blog náhodou, šťastnou náhodou a moc se bavím, dlouho jsem nenarazila na nic takhle fajn ke čtení, dík! zdravím z Praglu! Le

    OdpovědětVymazat

Díky za každý komentář!