Stránky

neděle 17. srpna 2014

Indikátory vdatelnosti

Je to jeden z mé spousty seznamů. Seznam vícečiméně nepříjemných věcí, u kterých jsem byla zvyklá, že je někdo za mě udělá. Někdo dospělejší. Pak jsem ale zničehonic vyrostla a zjistila, že přijdou chvíle, kdy já budu ta nejdospělejší v okolí. Achjo.

Krájet chleba. Nožem. A rovně. 
Pro nás, co jsme odmalička zvyklé na elektrický kráječ, nadlidský výkon. Po letošním zdolání celkem asi dvaceti bochníků pro hladové táborové děti to ale začíná vypadat nadějně. Nebo aspoň ne tak moc křivě.

Vytáhnout klíště.
Letos jsem pokořila svoje první. Vytrpělo si u toho svoje, chudiňátko.

Řídit do Chorvatska. 
Checked. Aspoň část cesty teda. Takovej trošinečku typickyčeskej bod.

Telefonovat.
S pánem z PPL, kterej mi veze balík, s kamarádkama, co mi potřebují barvitě popsat trapnosti jejich posledního randíčka, s paní, jejíž děti jdu večer hlídat. Občas trpím, ale usilovně trénuju.

Vytahovat vlasy z odtoku vany. 
Nejhoršínejnechutnějšínejodpornější činnost na světě. Naštěstí se znám s pár chemickýma nadšencema. Kteří tvrdí, že hydroxid sodný je taky možnost. Vyzkouším, díky!

Odemykat si.
Nenosím klíče a pak všechny štvu svým morseovkovým zvoněním /...---.../. Poslední položka na mém povinném before-I-get-married listu, která zůstává neodškrtnutá, a challenge do dalšího školního roku.



Timo v brněnské Myšině
S jakýma dospělostma bojujete vy?



3 komentáře:

  1. Jéžiš za vlasy v odtoku bych zabíjela, to je strašný, já to úplně, úplně nenávidím! Jsem se otřásla, fuj! Já zase nejsem schopná být dostupná na telefonu, který mám v kapse :D

    OdpovědětVymazat
  2. tiež mám taktické zvonenie /....-/ :D.
    super článok, naozaj!!!

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat
  3. Vlasy v odtoku. Fakt o tom nik nehovorí, no je to najnechutnejšia práca na svete! Inak s tým krájaním so krivá aj ja, takže pohoda :D Keď ma pri tom videla kamoška nehorázne sa smiala, tak som jej odvrkla, že je to kreatívne krájanie chleba, tak nech to nechá tak a kuká sa ďalej :D Celkom fajn výhovorka, no nie?
    (Pozývam ťa svoj blog: http://all-dreams-are-real.blogspot.sk/)

    OdpovědětVymazat

Díky za každý komentář!